Taxi – Iubește-ma in doze mici (videoclip)

Date:

Taxi Iubește-mă în doze mici

Trupa Taxi este unica in peisajul muzicii romanesti nu prin prisma stiluli muzical abordat sau al vocii solistului, ci prin temele abordate si versurile pline de mesaj si substanta. Dan Teodorescu trateaza in versurile sale ( pentru ca solistul trupei e cel care semneaza majoritatea textelor trupei ) teme universal valabile si in acelasi timp simple, dar dificil de abordat pentru alte  genuri sau trupe din muzica romaneasca. De multe ori piesele de vara necesita versuri “de vara”, altfel spus ceva mai usoare din punct de vedere al mesajului, astfel incat sa “prinda” o plaja larga de public.

Iubește-mă în doze mici, o piesa despre relatii sufocate

Iubirea este frumoasa in mod cert, dar atunci cand se manifesta intens 24 de ore din 24 necesita o reteta pentru a dura o perioada mai lunga de timp. Dragostea dureaza 3 ani este atat o carte cat si o piesa de teatru extrem de cunoscuta ce face apel la „ceva” studii care spun ca iubirea se stinge in timp ( 3 ani ) . Baietii ai gasit secretul ca iubirea sa dureze milioane de ani lumina „iubirea trebuie impartasita in doze mici”.

Vladimir Draghia joaca rolul principal in clipul trupei TAXI

Vladimir Draghia  este un actor cunoscut dar si controversat pentru relatiile sale cu femeile; este direct, este sincer si adorat de femei. In clipul Iubește-mă în doze mici  regizat Andrei Baltaretu, actorul joca rolul iubitului sufocat de iubire. In alte roluri ii regasim pe  Ana Radu Micu,Bogdan Albulescu,Adrian Iacov si  Brandusa Grigoras. Montajul este semnat de  Tudor Olaru

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...