Targ de Martisor organizat de Art Heart Concept

Date:

Nu mai este foarte mult pana cand vom alega intr-o parte si in alta pentru a cauta martisorul perfect, astfel ca cei de la Art Heart Concept organizeaza in perioada 5-6 martie (orele 12:00 – 20:00) un Targ de Martisor cu adevarat deoseit la care vor expune tineri artisti cu adevarat talentati. Evenimentul este organizat de Ranoiu Iona si Crina Petrescu pentru pasionatii de arta si fashion si nu numai la  Loc de Joaca (pe strada Vasile Conta nr.18) si se afla la editia a doua.

Art Heart Concept isi propune sa sustina curentul contemporan si totodata tinerele  talente care semneaza piese vestimentare si accesorii.Si pentru ca o zi fabuloasa de shopping nu ar fi completa fara o cafea , un photo shooting , discounturi impresionante, la Loc de Joaca,organizam si un schimb de haine intre pasionatele noastre de moda ce se va desfasura intr-un interval de 10 minute, mergem pe principiul 10 produse vestimentare schimbate in 10 minute, au declarat organizatorii.

Art Heart este un concept nou in Romania, gandit si facut pentru promovarea artistilor romani de orice fel, fie ca picteaza, fie ca fotografiaza, fie ca se pricep cu foarfeca si acele, fie ca tatueaza , Art Heart ii reuneste pe toti si ce mai buna ocazie decat saptamana martisorului.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...