Studioul, a doua casa a artistului

0
1784

mutariDaca pentru un om obisnuit locul de munca inseamna 8-10 ore de munca intr-un birou, pentru un artist „munca” vine simultan cu creativitatea si starea de spirit, cu trairea autentica.

Cei mai multi dintre noi lucram ziua, insa artistii lucreaza de cele mai multe ori noaptea 😀 Programul lor este „pe dos”, asta si pentru ca ei canta foarte mult noptea, astfel ca si cheful de munca vine tot dupa ora 22:00. Tinand cont de numarul orelor petrecute in studio, acesta devine o a doua casa. Astfel ca artistii se straduiesc sa il amenajeze in asa fel incat sa le fie cat mai comod si mai placut in acelasi timp. Am avut ocazia sa ajung in mai multe studiouri ale unor artisti, iar in fiecare dintre ele am regasit o parte din personalitatea artistului respectiv; de la modul in care era decorat pana la locul in care este amplasat.

De la Uzina de fiare la Uzina de muzica

HaHaHa Production este mai mult decat un studio de productie muzicala, este un label ce reuneste mai bine de 40 de oameni. Compozitori, oamenii de marketing, textieri, beatmakeri, sasmd. Daca la inceputuri studioul isi avea sediul undeva in zona Berceni din Bucuresti, ulterior Smiley alaturi de gasca sa si-au facut bagajele cu ajutorul unei firme mutari si au ajuns cu studioul in zona FAUR. Aici si-au amenajat un super studio, insa ce spun eu un studio. Sunt mai multe, cate unul pentru fiecare echipa de productie. Initial Smiley avea studioul lui, insa datorita numeroaselor piese ce trebuia finalizate a hotarat sa -si imparta studioul cu colegii lui.

Daca si tu ai nevoie sa te muti …(P)

Atunci cand esti in cautarea unei firme de mutari mobila iti pot recomanda cu incredere echipa SprintMove. Este pecializata in mutari firme rapid si in siguranta, avand personal tanar si calificat cu experienta in domeniu

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: