Streetball & Slackline la Street Heroes 2011

Date:

Am scris cate ceva pana acum despre Street Heroes 2011, astfel ca daca sunteti pasionati „de gen” este imposibil sa nu stiti. Totusi….este vorbe despre cele mai cool eveniment urban al lunii Septembrie ( din punctul meu de vedere 😀  ) doua zile de cultura urbana pe paine, muzica buna si distractie 🙂

Ce stiam pana acum despre Street Heroes 2011? Ca vor fi cele mai tari batalii  de BMX, Skateboarding, Breakdancing si demo-ul de Street Art.

Ce vom avea in plus?

pe terenul de basket din Skatepark Tineretului se vor intalni cei mai buni basktebalisti. Pase si combinatii imposibile, slamdunks, alley-oops, toate acestea se vor vedea LIVE la Streetball Heroes 2011.!

In concurs vor intra 36 de echipe formate din 3 jucatori si o rezerva, care vor trebui sa isi depaseasca adversarii intr-un format competitional piramidal, eliminatoriu. La sfarsitul celor 2 zile de concurs, cei mai buni vor cuceri titlul Streetball Heroes 2011!

Cat priveste echilibrul si inventivitatea, acestea vor fi provocate in cadrul concursului Slackline Trickline Heroes 2011!

Unde ? Cand ? Cum?

Street Heroes 2011 va avea loc între 16 şi 18 Septembrie în Parcul Tineretului din Bucureşti si va aduna la un loc tot ce-ţi trece prin cap când vine vorba de cultură urbană: Skateboarding, BMX, Bboying Battle, Graffiti & Collage, muzici bune şi alte surprize.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...