STING LA BUCURESTI – SYMPHONICITY

0
680

Luni, 6 iunie 2011, a avut loc un concert de exceptie la Bucuresti! Este vorba despre concertul Sting, „Symphonicity”. Sting a deschis turneul sau, de o deosebita calitate, cu aceasta prima reprezentatie, la Bucuresti. Mii de oameni priveau uimiti la scena adusa special din Olanda, fredonau melodiile lui Sting si ascultau cu incantare acompaniamentul asigurat de cei 50 de instrumentisti. S-au scris, deja, multe articole pe aceasta tema! Eu va mai spun doar ca mi-as fi dorit ca vocea lui inconfundabila sa rasune mai puternic in aerul bucurestean! Din pacate, sonorizarea nu a fost de cea mai buna calitate. De asemenea, organizarea prea riguroasa a impus o rigiditate care a stirbit din frumusetea atmosferei de concert.

Cu toate acestea, Sting este un artist complet si a oferit publicului un spectacol exceptional, avand grija, ca din cand in cand, sa mai rosteasca si cateva cuvinte in limba romana, pentru a le arata fanilor ce eforturi suplimentare a facut ca sa fie pe placul lor!

Printre vedetele prezente (si observate de noi) s-au numarat: Calin Goia (Voltaj), Razvan Fodor, Edi Petrosel, Silviu Biris.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: