Premierele Hip Hop ale saptamanii

0
852

Daca saptamana trecuta am avut parte de premiera clipului Tranda – In drum spre bani, iata ca in aceasta saptamana va prezentam doua clipuri la inaltime:

Vescan-One Life feat B.I.

Mesajul acestei piese dovedeste  faptul ca noul  val Hip Hop poate aduce o  perspectiva fresh  in “muzica neagra de Romania”. Un mesaj curajos care lasa in spate gangsterii, drogurile si viciile. Se poate si alceva 🙂 Textul este semnat de Vescan si Bogdan Ioan(B.I) iar muzica de Mahia Beldo. Clipul a fost regizat de Matei Plesa si chiar daca nu reprezinta ceva inedit , reuseste sa sustina piesa foarte bine.

Piesa ”One Life” promoveaza  albumul  Vescan ce va fi lansat  in aceasta toamna.  Artistul si-a propus sa le ofere fanilor 20 de track-uri, pana acum fiind compuse  13.

Vescan-One Life

Cum vi se pare?

Junky ft Maximilian & Mef X – Serenada Rap

Junky si Maximilian au devenit in aceasta vara romantici, lansand clipul piesei Serenada Rap realizat de  cevadevis. Piesa anunta albumul semnat de Junky ce va fi lansat in toamna lui 2011!

Muzica a fost compusa de  Junky si Mitza (Agr) iar versurile au fost semnate de Junky si Maximilian. De post productia piesei( mix si master) s-a ocupat Grasu XXL 🙂

La filmarile clipului si-au facut aparitia o serie de artisti de la Okapi, prieteni foarte buni cu junky si Maxi, printre care Grasu XXL si Guess Who 🙂

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: