STING ÎN CONCERT LA BUCUREŞTI

0
610

LIVE NATION anunţă un nou concert extraordinar pe care nu trebuie să-l rataţi. În această vară, pe 6 iunie, Sting va concerta la Bucureşti, în cadrul turneului internaţional Symphonicity. Şi nu vine singur, ci însoţit de un band live şi de o orchestră simfonică. Veţi avea ocazia de a asculta cele mai cunoscute hituri din cariera artistului, într-o interpretare nouă, spectaculoasă.

Selecţia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hit-uri din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police – “Every Little Thing She Does Is Magic”, “Roxanne”, “Next To You” si “Every Breath u Take”, dar si piese celebre ce definesc cariera solo a lui Sting – “Englishman in New York”, “Fragile”, “Russians”, “If I Ever Lose My Faith in You”, “Fields Of Gold” şi “Desert Rose”.

Aşteptăm cu toţii să cântăm alături de Sting, pe 6 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Biletele se află deja în vânzare pe myticket.ro sau în reţeaua magazinelor Diverta, la reţuri cuprinse între 135 şi 395 de lei.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=OMOGaugKpzs[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: