Stereo Love continua ascensiunea

Date:

Piesa stereo love semnata de Edward Maya & Vika Jigulina isi continua ascensiunea in topurile internationale, cu toate ca la noi in tara a trecut in plan secund din punct de vedere al difuzarilor de ceva timp. In prezent piesa se afla pe locul 19 in cunoscutul top 100 Billboard, fiindpana aacum cea mai inalta pozitie ocupata vreodata de catre o piesa romaneasca.In acelasi timp, hit-ul Cat Music se afla de patru saptamani pe prima pozitie a clasamentului “US BB Hot Dance Airplay” si tot pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese “dance”,conform Billboard.

Noi le transmitem felicitari atat celor ce s-au ocupat de promovare, cat si celor ce au „dat” la butoane pentru compozitie.

Il asteptam Edward Maya cat mai repede cu o noua piesa la fel de buna si pentru piata roamneasca 🙂

Singelul Stereo Love a fost recompensat cu un Disc de Aur in SUA si unul de Platina in Canada, pentru vanzari de peste 500.000 unitati, piesa situandu-se pe locul 12 in clasamentul general Itunes.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...