Sorin Danescu nu mai face parte din trupa Vita de Vie

Date:

Vremea urata de afara a venit la pachet c-o veste deloc placuta printre fanii Vitei de Vie. Claparul trupei Vita de Vie, Sorin Danescu, a parasit formatia al carui co-fondator este.  Sorin Danescu si-a anuntat decizia pe pagina sa de Facebook, informatie confirmata si intr-o postare de pe pagina trupei.

„Începând de sâmbătă, 7 aprilie, toate legăturile dintre mine şi grupul Viţa de Vie vor înceta. Vă mulţumesc şi vă rog să susţineţi Viţa de Vie în continuare, aşa cum aţi făcut-o şi până acum”, scrie Dănescu într-o postare pe contul său de Facebook, pe 4 aprilie.

Sorin Dănescu a mai scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook şi că va face în continuare muzică. „Azi a fost prima zi dupa 16 ani în care nu m-am trezit întrebându-mă «ce pot face pentru Viţa de Vie azi?». De azi trebuie sa fac ceva pentru mine. Ce pot face? E simplu. Muzică. Muzica şi versurile pe care le-am făcut timp de 16 ani dăinuie, prin perpetuarea existentei VdV, le veţi auzi însă fără să mă vedeţi pe mine pe scenă. Noua mea muzică însă o veţi auzi curând”, scrie Dănescu.

Pe 20 martie, trupa Viţa de Vie a sărbătorit 15 ani de activitate pe scena Operei Naţionale Bucureşti, cu un concert acustic care a fost sold out.

Trupa de rock alternativ Viţa de Vie a fost fondată în 1996 de Sorin Dănescu şi Sorin „Pupe” Tănase. Din formaţie mai fac parte Adrian Despot, Cezar Popescu şi Adrian Ciuplea. Viţa de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, cu albume precum „Fenomental” şi Exxtra” şi hituri precum „Basul şi cu toba mare”, „Liber” şi „Visare”. Primul lor album, „Rahova”, a fost lansat în 1997, iar cel mai recent – „Fetish”, pe 18 martie 2010.

Si pentru ca noua, fanilor trupei Vitei de Vie, ne pasa de ce se intampla, sa ascultam impreuna urmatoarea melodie:

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=0dHtb5PTb50[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...