Sonny Flame – All We Had Is Gone, videoclip inspirat din viata artistului

0
2556
Sonny Flame All We Had Is Gone

Sonny Flame All We Had Is GoneSonny Flame revine in atentia publicului cu o noua piesa, All We Had Is Gone, produsa de baietii de la Metropolitan Records. Piesa este total diferita fata de ce am ascultat pana acum din partea lui Sonny Flame si reprezinta o punere in valoare a artistului.

Muzica este compusa de baietii de la Deepside Deejays (Paduraru Silviu Marian & Alstani Victor Razvan) iar la orchestratie si-a adus aportul si Bogdan Donosa. Versurile sunt scrise chiar de Sonny Flame si puse excelent in imagini prin scenariul si regia lui Anthony Icuagu.

„All we had is gone este piesa in care vorbesc despre o parte mai putin fericita a trecutului meu. Am incercat sa exprim prin versuri toate trairile mele din acele momente in care am crezut ca totul s-a terminat. Razvan si Silviu (Deepside Deejays), mi-au pus la dispozitie o productie si o compozitie cum nu am mai avut pana acum, lucru care m-a ajutat sa scriu versurile. Singura diferenta dintre povestea videoclipului si viata mea, e finalul, la mine e happy end :). Intreaga echipa este foarte incantata de ceea ce a iesit la final, s-a lucrat extrem de repede si de profi, practic, intr-o luna de zile, luand-o de la zero, am avut gata piesa finala cu tot cu videoclip.”

Sonny Flame All We Had Is Gone

Anthony Icuagu este un regizor tot mai prezent in ultima vreme prin productiile sale, recent Giulia a lansat videoclipul Ghici cine ? regizat tot de el. Daca vrei sa vezi cum a invatat singur Anthony Icuagu sa editeze si sa filmeze, urmarind interviul luat de noi.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: