Sniper Elite V2 gratuit pe steam doar 24 de ore!

0
4036

Sniper Elite V2 gratuit pe steamSniper Elite V2 gratuit pe steam doar 24 de ore! Asadar daca esti fanul seriei Sniper Elit acum ai sansa sa poti juca multiplayer-ul de la Sniper Elite V2 fara sa platesti jocul, dar asta numai daca te grabesti sa intri pe Stream si sa incepi sa-ti downloadezi jocul.

Pentru a intra in posesia lui trebuie sa accesezi link-ul de pe steam a jocului si doar sa apesi pe butonul verde de lansare a jocului, in acel moment jocul va fi inregistrat in contul tau de Steam, si este recomandat sa downloadezi jocul complet, sau macar sa incepi sa downloadezi jocul pentru a fi sigur ca ramane pe cont pentru totdeauna.

Dupa ce am jucat campania si m-am jucat multiplayer pot recomanda jocul pentru cei care vor sa joace un joc first person cu snipere. Jocul are o grafica foarte buna si tinand cont ca e gratuit merge la fix cateva runde co-op alaturi de un prieten bun, asadar chiar daca jocul il ai pe cont, nu cred ca este deloc o idee rea sa spui unor prieteni despre acest joc inainte sa se termine oferta. Jocul va fi gratuit pana maine 5 iunie 2014, ora 20:00 (ora Romaniei).

Gameplay pentru Sniper Elite V2 gratuit pe steam

 

Succes si distractie placuta ingame.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: