Smiley distribuit la nivel international

0
561

Piata muzicala romaneasca a inceput sa se miste de ceva timp. Smiley este inca un artist care a reusit sa iasa in afara. Single-ul “Love Is For Free” a fost licentiat si la nivel international in urma unui contract semnat intre Cat Music si Sony Music, una dintre cele mai mari case de discuri de pe mapamond.

Contractul a fost semnat zilele trecute de Dan Popi, directorul Cat Music si Vincent Birbes, directorul artistic al filialei Sony Music din Paris. Cu aceasta ocazie, Smiley i-a prezentat lui Vincent si alte productii ce ii apartin, printre care Radio Killer si Alex Velea, proiecte ce se bucura deja de succes in Franta.

Smiley a mai avut proiecte pe plan international, in postura de producator. El a colaborat cu catareata italiana In-Grid si raperul american Sway.

Piesa “Love Is For Free” a lui Smiley a fost lansata in Romania in toamna lui 2010. Piesa face parte de pe albumul „Plec pe Marte” si a primit un feedback extraordinar din partea publicului ocupand 12 saptamani prima pozitie in topul difuzarilor radio din Romania.

 

credit foto: monden.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: