Party de lansare a brandului de vodka Legend of Kremlin

Date:

Vodka Legend of Kremlin se lanseaza in sfarsit si in Romania in cadrul unui party in clubul ONE din Bucuresti. Evenimentul ce este programat pe data de 20 martie se anunta incendiar,  cu multe fete frumoase, bautura si muzica buna tinand cont de faptul ca vom avea si un invitat special in persoana lui DJ Deba Montana. Organizator Platinium Events RO.

Legend of Kremlin este o vodka de calitate premium

Este fabricata si inbuteliata la Kaliningrad , Rusia. In procesul de fabricare al alcoolului se foloseste apa pura din fintana arteziana ce apartine fabrici si este scoasa de la o adincime de 163 metri,asigurind astfel respectul pentru mediul inconjurator. Grauntele (100% griu) sunt din productia locala,permitind astfel obtinerea aceluias gust si aceleasi calitati.Legend of Kremlin este fabricata din malt de alcool de tipe LUX,de cea m-ai buna calitate , fiind considerat unul din cele m-ai bune din Rusia.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...