SISU ARE „NEVOIE DE RABDARE”

Date:


Tudor Sişu aka. „Sişu” s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în Bucureşti. Nu şi-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care a trăit mai mult pe străzi. În 1996 a înfiinţat formaţia Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînţelegeri, a intrat în La Familia.

„Îmi place să fiu lider, în cartierul meu am învăţat să fac bani din orice” -spune el.

În ceea ce priveşte scandalul în care a fost implicat, spune că cine vrea să audă parerea sa despre droguri, să asculte melodia „Drogul Meu”.

„La Familia” s-a lansat în ianuarie 1996, apărând în deschiderea concertelor trupei deja consacrate la acel moment, B.U.G. Mafia. Componenţii trupei: Dragoş „Puya” Gardescu şi Tudor Sişu. La cererea celor de la B.U.G, Puya a apărut ca solist în piesa “Până când moartea ne va desparţi”, melodie care s-a bucurat de un imens succes.La Familia şi-a creionat un stil propriu şi au început să se diferenţieze tot mai mult de trupele de gen existente pe piaţă. „La Familia” au demonstrat ca nu e nevoie să renunţi la ceea ce ţi-ai propus iniţial, să sacrifici din calitate în favoarea popularităţii, ca să obţii recorduri de vânzări.

În 2007 B.U.G. Mafia înregistrează numele „La Familia” la [OSIM], iar Tribunalul Bucureşti le dă caştig de cauză, în procesul intentat de Puya şi Sişu.

Astăzi, Sişu revine cu piesa”Am nevoie de răbdare”, o piesă lansată în colaborare cu Angeles,  extrasă de pe viitorul album al lui Sişu, „Temniţa luminii”:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] params, attributes); Vizualizari :6Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:Tweet Citeste si: SISU ARE “NEVOIE DE RABDARE” Tudor Sişu aka. „Sişu” s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în Bucureşti. Nu şi-a […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...