SISU ARE „NEVOIE DE RABDARE”

1
929


Tudor Sişu aka. „Sişu” s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în Bucureşti. Nu şi-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care a trăit mai mult pe străzi. În 1996 a înfiinţat formaţia Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînţelegeri, a intrat în La Familia.

„Îmi place să fiu lider, în cartierul meu am învăţat să fac bani din orice” -spune el.

În ceea ce priveşte scandalul în care a fost implicat, spune că cine vrea să audă parerea sa despre droguri, să asculte melodia „Drogul Meu”.

„La Familia” s-a lansat în ianuarie 1996, apărând în deschiderea concertelor trupei deja consacrate la acel moment, B.U.G. Mafia. Componenţii trupei: Dragoş „Puya” Gardescu şi Tudor Sişu. La cererea celor de la B.U.G, Puya a apărut ca solist în piesa “Până când moartea ne va desparţi”, melodie care s-a bucurat de un imens succes.La Familia şi-a creionat un stil propriu şi au început să se diferenţieze tot mai mult de trupele de gen existente pe piaţă. „La Familia” au demonstrat ca nu e nevoie să renunţi la ceea ce ţi-ai propus iniţial, să sacrifici din calitate în favoarea popularităţii, ca să obţii recorduri de vânzări.

În 2007 B.U.G. Mafia înregistrează numele „La Familia” la [OSIM], iar Tribunalul Bucureşti le dă caştig de cauză, în procesul intentat de Puya şi Sişu.

Astăzi, Sişu revine cu piesa”Am nevoie de răbdare”, o piesă lansată în colaborare cu Angeles,  extrasă de pe viitorul album al lui Sişu, „Temniţa luminii”:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] params, attributes); Vizualizari :6Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:Tweet Citeste si: SISU ARE “NEVOIE DE RABDARE” Tudor Sişu aka. „Sişu” s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în Bucureşti. Nu şi-a […]

Comments are closed.