New single|Jai Alexander & Sarah-The Legend

0
581

In urma cu mai mult timp va prezentam un nou proiect muzical, Jai Alexander & Sarah in cadrul unui interviu exclusiv pentru Redactia4fun 🙂

La acel moment ei se ocupau singuri de ceea ce inseamna managmentul proiectului si lansau al doilea single; Lover’s Night. Piesa cu influente folclorice romanesti a fost licentiate chiar de ei in peste 30 de tari fiind difuzata la radiouri importante din Europa.

Intre timp lucrurile au evoluat in bine pentru Jay&Sarah: au semnat cu cei de la CATMUSIC si astazi lanseaza piesa The Legend, avand aceleasi influente din folclorul romanesc care caracterizeaza proiectul 🙂

“Am pastrat si pentru acest single influentele folclorice, instrumentul folosit fiind tot caval-ul. In opinia mea sunetul de caval are ceva deosebit si de aceea l-am folosit pe doua dintre single-urile proiectului. Asta nu inseamna ca vom pastra linia folclorica ci vom incerca mereu sa aducem ceva nou muzicii pe care o promovam.” spune Jai Alexander.

“The Legend ” este o piesa de stare, o emotie pe care sper ca am reusit sa o transmitem si celor care ne asculta muzica”, spune Sarah.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=KihuyfYEifY[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: