One Good Song-Sasha Lopez feat Ivana-Everytime

Date:

Sasha Lopez, pe  numele lui real Serge,este  nascut in Chisinau, Republica Moldova. A terminat scoala de muzica  in orasul sau natal şi, de asemenea, a absolvit Academia de Studii Economice, profil Management. Si-a inceput cariera la 15 ani ca DJ in Club Star Track (Chisinau), apoi a devenit un resident in cel mai renumit club al orasului, unde a lucrat timp de 8 ani. In 2005 a lansat primul sau mix pe CD – „City Club Presents”.

In acelasi an incepe colaborarea cu Dj Nash pentru un nou proiect – Studio One, iar in 2006, Tanya devine vocalista proiectului.

Studio One satrneste o multime de reactii pozitive in Romania, si devine in curand un proiect de foarte mare succes, recunoscut pe plan international. Sigle-ul „Everytime” (compus de Sasha Lopez si Tanya) devine un mare hit in Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia, Rusia si  este inclus pe compilatia Ministry of Sound (2008). Au urmat numeroase colaborari: cu Tom Boxer (Lose Control), Fly Project (Wonder Girl), Vali Barbulescu (Trimite Your Love), iar cel mai recent cu Edward Maya (Out of Love), urmate de o serie de concerte in Romania si Europa de Est

Sasha Lopez este un proiect in colaborare cu un nume mare in muzica electronica si house din Romania – Vanotek (co-producer de „Chica Bomb-Dan Balan,” Beautiful Day „- Tom Boxer, Naguale” Get Up „, Angelika Vee” Guale ” … )

Sasha Lopez – „Everytime”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_anDcM5KhBY&feature=uploademail[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...