One Good Song-Sasha Lopez feat Ivana-Everytime

Date:

Sasha Lopez, pe  numele lui real Serge,este  nascut in Chisinau, Republica Moldova. A terminat scoala de muzica  in orasul sau natal şi, de asemenea, a absolvit Academia de Studii Economice, profil Management. Si-a inceput cariera la 15 ani ca DJ in Club Star Track (Chisinau), apoi a devenit un resident in cel mai renumit club al orasului, unde a lucrat timp de 8 ani. In 2005 a lansat primul sau mix pe CD – „City Club Presents”.

In acelasi an incepe colaborarea cu Dj Nash pentru un nou proiect – Studio One, iar in 2006, Tanya devine vocalista proiectului.

Studio One satrneste o multime de reactii pozitive in Romania, si devine in curand un proiect de foarte mare succes, recunoscut pe plan international. Sigle-ul „Everytime” (compus de Sasha Lopez si Tanya) devine un mare hit in Bulgaria, Ungaria, Serbia, Polonia, Rusia si  este inclus pe compilatia Ministry of Sound (2008). Au urmat numeroase colaborari: cu Tom Boxer (Lose Control), Fly Project (Wonder Girl), Vali Barbulescu (Trimite Your Love), iar cel mai recent cu Edward Maya (Out of Love), urmate de o serie de concerte in Romania si Europa de Est

Sasha Lopez este un proiect in colaborare cu un nume mare in muzica electronica si house din Romania – Vanotek (co-producer de „Chica Bomb-Dan Balan,” Beautiful Day „- Tom Boxer, Naguale” Get Up „, Angelika Vee” Guale ” … )

Sasha Lopez – „Everytime”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_anDcM5KhBY&feature=uploademail[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...