NEW SINGLE: Raluka – Out Of Your Business

1
768

Alexandra Raluca Nistor (nascută  pe 14 noiembrie 1989 la Deva), cunoscută ca si Raluka, adoptă stilul muzical, la modă, dance-house.

Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. Este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva si  a obținut locul II la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare.

În toamna aceluiași an Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar cu  formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul II.

Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava în dand naștere câtorva single-uri de succes: Septemeber, I Like (The Trumpet) și Love U, care au avut parte de reacții favorabile din partea publicului, cât și a presei.

De curând și-a început cariera solo,  prima sa piesa  se numește “Out Of Your Business“ și este o producție Rappin’ On Production, compusă de Chris Mayer și Connect-R.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=T18X-IkSB6o[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: