Doc ii ataca pe cei de la PARAZITII in piesa PRAF: La show-uri esti un obosit

1
6164

La finalul lunii ianuarie Doc anunta ca a inceput colaborarea cu cel mai de success label muzical al momentului, iar atunci “fanii” infocatii si cu o gandire ce pun in opozitie muzica si artistii care intra pe radio si cei care nu, au inceput sa il critice. Teama lor cea mai mare – din cate am inteles din comentarii – era legata de “diluarea” mesajului si trecerea spre “comercial”.Doc ataca trupa Parazitii
Unul dintre comentariile la care a raspuns si Doc a fost facut de Bratuleanu Cosmin, un ascultator din Iasi, el spune asa:

O sa fie cam aceeasi treaba pentru voi,o sa calcati pe urmele lu’ Puya. Nu o sa va mai asculte ”cunoscatorii” ci doar copiii retardati de TV si radio. Daca asta va doriti cu adevarat,va doresc mult succes. Incerc sa nu regret ca am fost la 4-5 concerte CTC,probabil vor fi si ultimile.

La mai bine de sase luni de la acest episod DOC le raspunde fanilor despre aceasta alegere, atat printr-o postare pe facebook cat si printr-o piesa RAP produsa la HaHaha alaturi de Serban Cazan.

Vedeti voi, eu o vad asa – E NECESAR sa ignor orice parere a oricui pentru a ramane eu, artistul vietii. D-aia m-am dus la Ha. Fiindca simt cum ma trage ata spre a sta in spatele pieselor, a compune/ scrie/ produce pentru altii. Nu prea mai am tragere spre a o expune eu, dar mi-a intrat la vena a o face si n-am sa ma opun. Mai mult Vlad Munteanu s-a dus la Ha decat DOC. Eu n-am cum sa ma mai schimb. Ala sunt. Asta sunt:

DOC – Praf

DOC ii ataca pe cei de la PARAZITII 

Din versurile piesei intelegem ca membri trupei Parazitii s-au luat de cei de la CTC in concerte si un freestyle, astfel ca DOC ii raspunde si o face cat se poate de dur; face referire la stilul vechi, temele din piese, participarea in juriul X-Factor si banii pe care i-a scos din colaborarea cu Smiley. In acelasi timp DOC spune ca ii respecta pe Cheloo si Omladon pentru trecut si pentru momentele in care au baut impreuna.

Bucata in care Ombladon il ataca pe DOC

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: