SINGLE NOU LETICIA-MY SOUL IS HOLLOW!

0
517

Leticia lanseaza la inceputul primaverii un single nou, intitulat “My soul is hollow”. Piesa a avut premiera pe pagina oficiala de Facebook a cantaretei http://www.facebook.com/LeticiaOfficial ,unde ii puteti transmite toate gandurile voastre si unde o putem sustine. 🙂

            “Prin aceasta piesa am vrut sa transmit un mesaj important: fiecare persoana este unica in felul ei si nu trebuie discriminata si etichetata in functie de conditia sociala, orientarea etnica sau sexuala, ci acceptata asa cum e. Nu trebuie sa facem compromisuri in viata de dragul celorlalti, ci sa avem curajul sa traim viata asa cum ne-o dorim si nu viata pe care altii o asteapta de la noi” a declarat Leticia despre noul ei single “My soul is hollow”.

Piesa a fost produsa de Mihai Brasoveanu in colaborare cu artista. De asemenea, Leticia se gandeste si la un remix pentru noua melodie “My soul is hollow”.

Leticia s-a lansat pe piata muzicala romaneasca in 2009 cu single-ul “If you cry”, compus de Play and Win. Au urmat “Tragic pozitive” si “Dreaming of you”, semnate de aceiasi celebri compozitori, ultimul fiind inscris in Selectia Nationala Eurovision 2011.

Haideti sa ascultam noua piesa si daca ne place sa o dam spre ascultare si altora!

Enjoy! [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_QiIe7CQuyw&feature=youtu.be[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: