Single Nou-ALEXANDER SHIVA & SARAH – OCEAN SKY

0
653
OCEAN SKY ARTWORK FINALAlexander Shiva, artist , producator si DJ, cunoscut de publicul larg si sub numele de Jai Alexander a lansat un  nou single  numit Ocean Sky. Piesa este o colaborare cu artista Sarah, o voce calda pe care am auzit-o si pe alte productii semnate Jai Alexander in trecut.
Single-ul precedent “ Summer Temptation” este inca in difuzarea radiourilor internationale NRJ Lebanon, Nrj Bulgaria, Radio Mydonose Turkey, Radio Play 99,6 Jordan, radiourile din Albania.
“ Aceasta piesa mi-a placut de la primele acorduri si partea vocala a venit de la sine! Sper ca cei ce asculta aceasta piesa sa intre in povestea pe care muzica noastra o spune si sa treaca dincolo de granitele imaginatiei! “ ne spune Sarah.
Alexander spune : “Odata cu piesa <Ocean Sky> deschid un noucapitol, o schimbare a proiectului meu si a directiei in care doresc sa indrept muzica mea”.
Alexander Shiva si Sarah se pregatesc pentru o serie de concerte si festivaluri la care vor participa in aceasta vara pentru promovarea noii piese “ Ocean Sky”.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: