Single Nou-ALEXANDER SHIVA & SARAH – OCEAN SKY

Date:

OCEAN SKY ARTWORK FINALAlexander Shiva, artist , producator si DJ, cunoscut de publicul larg si sub numele de Jai Alexander a lansat un  nou single  numit Ocean Sky. Piesa este o colaborare cu artista Sarah, o voce calda pe care am auzit-o si pe alte productii semnate Jai Alexander in trecut.
Single-ul precedent “ Summer Temptation” este inca in difuzarea radiourilor internationale NRJ Lebanon, Nrj Bulgaria, Radio Mydonose Turkey, Radio Play 99,6 Jordan, radiourile din Albania.
“ Aceasta piesa mi-a placut de la primele acorduri si partea vocala a venit de la sine! Sper ca cei ce asculta aceasta piesa sa intre in povestea pe care muzica noastra o spune si sa treaca dincolo de granitele imaginatiei! “ ne spune Sarah.
Alexander spune : “Odata cu piesa <Ocean Sky> deschid un noucapitol, o schimbare a proiectului meu si a directiei in care doresc sa indrept muzica mea”.
Alexander Shiva si Sarah se pregatesc pentru o serie de concerte si festivaluri la care vor participa in aceasta vara pentru promovarea noii piese “ Ocean Sky”.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...