NEW SINGLE: David DeeJay feat. P Jolie & Nonis – Perfect 2

Date:

Adi Cristian Colceru, cunoscut sub numele de David Deejay, născut la data de  10 decembrie 1980  în Bârlad. A studiat vioara în şcoala generală, dar a abandonat studiile şi a început să compună piese cu ajutorul calculatorului. După ce s-a mutat în Bucureşti, a lucrat cu mai mulţi producători autohtoni, iar în 2007 a debutat cu „Sexy Thing”. Adi Colceru a lansat patru discuri single, toate ajungând în top 10 în clasamentul difuzărilor radio din România. Pentru trei dintre ele, DJ-ul a colaborat cu „Dony” (Cornel Donici de la formaţia Refflex). A studiat la Universitatea Româno – Americana, Facultatea de relaţii comerciale şi financiar-bancare interne şi internaţionale.

A compus cântece la MOF Records pentru formaţii ca Akcent, TNT şi Hi-Q.

„Dacă mă întrebaţi ce ştiu să fac cel mai bine, vă răspund că ştiu să orchestrez. Prin urmare, am lucrat la multe piese. Apoi, am lucrat şi cu Gabi Huiban şi aşa am ajuns să colaborez cu Laurenţiu Duţă şi m-am mutat la studioul lor”, a declarat artistul.

În afara timpului petrecut în studioul lui Laurenţiu Duţă, Adi Colceru mai apărea şi ca DJ în cluburi , sub numele de DJ David: „Ştiu exact pe ce muzică se mişcă lumea cel mai bine şi aşa am început să studiez piesele care transmit acea atmosferă care îi determină pe toţi să danseze şi să se simtă bine. Indiferent de ritm, orice piesă are o stare pe care o transmite foarte uşor. Aşa am început să fac piese cu care să meargă în club, dar şi pe radio, şi aşa a apărut”, povesteşte DJ-ul despre compunerea primului single, „Sexy Thing”. Piesa a fost un succes de necontestat. Cel de-al doilea single lansat, „ Nasty Dream””, a fost tot o colaborare cu Dony.  În martie 2009, DJ-ul a realizat un remix pentru „The Balkan Girls”, piesa cu careElena Gheorghe a reprezentat România la  Eurovision 2009.  Pe 30 aprilie 2009, Colceru a lansat simultan două piese la începutul lui 2009. „I Can Feel” a avut premiera la Vibe FM, Ela Rose fiind interpreta cu care a lucrat pentru acest single, iar „So Bizzare” (în colaborare cu Dony) a fost prezentat pentru prima oară la Radio 21. Aceste două cântece au fost compuse în studioul său, DAV7 Production. Pe 16 decembrie 2009 a fost lansat „Temptation” ca al cincilea single şi din 11 februarie a început să fie comercializat albumul „Popcorn”, album ce poarta numele stilului muzical inventat si promovat de David Deejay.

Ultimul single David Deejay se numeste “Perfect 2” şi este compus şi produs de David Deejay in studioul sauDAV7 Music. Versurile sunt scrise de Alex Pelin, iar la partea vocală, DJ-ul a colaborat cu doi artişti debutanţi P Jolie & Nonis.

foto:catmusic.ro

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...