Tom Boxer a lansat un nou clip la piesa „Hey”

0
648

Tom Boxer lanseaza astazi un nou clip la piesa Hey, impreuna cu Morena. Piesa este compusa muzica si versuri de Tom Boxer si contine o serie de sunete mistice care ne duc cu gandul la cultura asiatica. Asa cum ne-a obisnuit Tom Boxer se ocupa de obicei  si de filmarea clipurilor,  insa de aceasta data s-a lasat pe mana unei echipe de profesionisti din Spania. Filmarile au duarat 3 zile  la asfintit, nu de alta dar  asa era scri in scenariu. De obiceiziaristii intreaba daca au avut sau nu parte de peripetii la filmari… Tom Boxer a fost sincer si ne-a povestit tuturor ce s-a intamplat

Am avut parte de o gramada de peripetii. Dupa ce au terminat de filmat pe o plaja salbatica la ora 22:00 a inceput sa se lase intunericul. Dar plaja fiind la distanta de o ora de mers pe jos prin padure, echipa a fost atacata de lilieci. Tom a folosit din plin trepiedul de la camera foto pentru a-si face loc printre micii vampiri.

In a 3-a zi de filmare Morena a trebuit sa filmeze cu un armasar andaluz pe nume Unico desi nu mai mersese in viata ei calare. Spre surprinderea echipei Morena s-a imprietenit imediat cu calul (ceea ce se vede si in video) si totul a decurs minunat.

foto:Tom Boxer

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: