Se nasc piese noi in urma show-ului „Vocea Romaniei”

1
672

Reality show-ul difuzat de PROtv da ocazia lansarii unor piese noi in colaborare cu artistii care s-au remarcat in cadrul emisiunii.

Aseara, in ultima editie a fost interpretata   piesa  Electronic Symphony de Liviu Teodorescu & Lukone si  Marius Moga aka DeMoga. Piesa „Electronic Symphony” a fost compusa de Marius Moga si de Vlad de la Agresiv, iar  textul a fost semnat de Marius Moga. Interpretarea piesei a scos in evidenta vocea lui Liviu Teodorescu si desigur talentul de compozitor a lui Marius Moga.

LuKone este numele de scena al lui Vlad Lucan, unul dintre membrii fondatori ai casei de productie Okapi Sound si ai echipei Agresiv, care a realizat numeroase hituri hip-hop: Guess Who – „Tot Mai Sus”, „Manifest”, „Locul Potrivit”, Grasu XXL – „Azi NU”, Spike – „Realitate”, Maximilian – „Dragoste Nebuna” si multe altele.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=bUwoeK__3gQ[/pro-player]

Tot aseara a fost lansata o piesa compusa de Smiley si gasca de la HaHaHa, interpretata de Catalin Dobre alaturi de Cabron. Piesa se numeste „Spune-mi daca vrei”. Piesa este in stilul Smiley; haioasa si antrenanta, dar are si o bugata de rap interpretata de Cabron.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: