S-a lansat ROMÂNIA de IMPACT !!!

Date:

Fundaţia Noi Orizonturi lansează campania naţională ROMÂNIA de IMPACT – mii de tineri şi voluntari din întreaga ţară participă şi ne arată o altă faţă a României: implicată, activă, de succes.

Cu sprijinul lui Corneliu Porumboiu şi Tudor Chirilă, campania promovează cea mai mare mişcare de tineret din ţară – Cluburile de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri IMPACT, deschise în peste 140 de şcoli.

Puteţi susţine tinerii din Cluburile IMPACT prin donaţii de 2 Euro prin sms la 8822 în perioada 28 noiembrie 2011 – 1 februarie 2012. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Detalii pe www.noi-orizonturi.ro si www.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi.

De 10 ani tinerii din Cluburile IMPACT produc schimbări pozitive în comunităţile lor prin sute de proiecte. Renovează, construiesc, curăţă, ajută, luptă pentru o comunitate mai bună. Cluburile IMPACT au devenit cea mai mare mişcare naţională de tineret, un program educaţional în care anual peste 3.000 de tineri (12-18 ani) şi peste 400 de voluntari se implică pentru binele comun. Tinerii şi voluntarii din IMPACT sunt adevarate poveşti de succes şi modele demne de urmat. Încearcă să rezolve problemele din jurul lor şi să pună România pe roţi.

Corneliu Porumboiu şi Tudor Chirilă sprijină campania „ROMÂNIA de IMPACT” şi susţin tinerii din Cluburile IMPACT. Spotul campaniei poate fi vizionat mai jos, iar pentru detalii pe toată perioada campaniei intraţi pe www.noi-orizonturi.ro şi www.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi. Urmăriţi pe www.tudorchirila.blogspot.com noutăţi despre campanie şi activitatea lui Tudor Chirilă. „M-am alăturat acestei campanii pentru că îmi plac oamenii care luptă şi care nu abandonează”, spune Tudor Chirilă. „România are destulă blazare iar spiritul de echipă lipseşte adesea. Clasele sociale sunt scindate. Cum ar putea fi un tânăr motivat astăzi? Foarte greu. De aceea inţitiativa, entuziasmul şi acţiunile celor de la IMPACT cred că merită sprijinite”, adaugă Tudor.

Campania „ROMÂNIA de IMPACT” este susţinută de RFI Romania, 121.ro (www.121.ro),  Think Outside the Box (www.totb.ro), Decât o Revistă, Romania Pozitiva (www.romaniapozitiva.ro),  MB Drăgan.  

Dacă nu sunteţi indiferenţi faţă de tineri, educaţie şi comunitate puteţi investi alături de Fundaţia Noi Orizonturi în tinerii de IMPACT. Puteţi susţine continuarea Programului IMPACT în 2012 şi educaţia tinerilor din România donând 2 Euro prin sms la 8822. Număr valabil în reţelele Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA. Numere de relaţii cu clienţii, tarif normal: 0757 582 124 (Orange) şi 0721 578 163 (Vodafone). Program de funcţionare de luni până vineri între orele 09:00 şi 18:00.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=9bT0Pp1MZHE[/pro-player]

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...