Se destrama Dj Project?

Date:

De foarte multe ori in momentul in care unul dintre membrii unei trupe isi intensifica activitatea in cariera solo, se intampla sa nu se mai regaseasca din punct de vedere muzical in  proiectul band-ului din care face parte : vezi cazul Laurentiu Duta sau Smiley( care chiar daca nu a plecat din Simplu nu am mai auzit foarte multe noutati despre trupa din momentul in care acesta  a inceput serios  proiectul solo)

Ne punem aceasta intrebare si in legatura cu trupa DJ Project, se anunta sfarsitul proiectului intr-un mod discret prin lasarea de catre Gino Manzotti a doua singele-uri consecutive?

Componentul Dj project a lansat pe 1 decembrie clipul piesei   No U, No love feat Ela Rose, iar in urma cu putin timp a lansat teaser-ul unei noi piese alaturi de  Sonny Flame, ce va avea premiera pe data de 20 decembrie. Piesa se numeste Get Low si asteptam cu interes varainta full pentru a ne face o parere.

In legatura cu sfarsitul proiectului ne dorim ca „reteta” aplicata de alte trupe sa nu o regasim si la Dj Project, nu de alta dar ne sunt tare simpatici in aceasta formula.

foto:viva

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

  1. […] piesei semnata de Gino Manzotti & Sonny Flame – Get Low. Am publicat in urma cu doua zile articolul in care prezentam teaserul acetei piese, in cadrul caruia ne  intrebam in legatura cu viitorul […]

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...