Se destrama Dj Project?

1
700

De foarte multe ori in momentul in care unul dintre membrii unei trupe isi intensifica activitatea in cariera solo, se intampla sa nu se mai regaseasca din punct de vedere muzical in  proiectul band-ului din care face parte : vezi cazul Laurentiu Duta sau Smiley( care chiar daca nu a plecat din Simplu nu am mai auzit foarte multe noutati despre trupa din momentul in care acesta  a inceput serios  proiectul solo)

Ne punem aceasta intrebare si in legatura cu trupa DJ Project, se anunta sfarsitul proiectului intr-un mod discret prin lasarea de catre Gino Manzotti a doua singele-uri consecutive?

Componentul Dj project a lansat pe 1 decembrie clipul piesei   No U, No love feat Ela Rose, iar in urma cu putin timp a lansat teaser-ul unei noi piese alaturi de  Sonny Flame, ce va avea premiera pe data de 20 decembrie. Piesa se numeste Get Low si asteptam cu interes varainta full pentru a ne face o parere.

In legatura cu sfarsitul proiectului ne dorim ca “reteta” aplicata de alte trupe sa nu o regasim si la Dj Project, nu de alta dar ne sunt tare simpatici in aceasta formula.

foto:viva

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] piesei semnata de Gino Manzotti & Sonny Flame – Get Low. Am publicat in urma cu doua zile articolul in care prezentam teaserul acetei piese, in cadrul caruia ne  intrebam in legatura cu viitorul […]

Comments are closed.