S-au ales finalistii concursului de remixuri organizat de Kamelia

0
606

Kamelia alaturi de Studio 66 au organizat un concurs de remixuri destinat dj-ilor  aflati la inceput de cariera pentru piesa Prima oara. Acest single in varianta originala suna foarte bine, dar nu are un beat tocmai de club, care sa ii permita sa intre in playlist-urile dj-ilor. In acest context  gasca a pus-o de un concurs, la care s-au inscris mai mult de 50 de remixuri.

Dupa lungi deliberari, juriul a ales cele mai bune 15 remixuri care vor intra in finala, iar castigatorul va beneficia de promovarea remixului in cluburile din tara, dar si pe posturile de radio.

Apropo de radio trebuie sa stiti ca juriul este format in special din oameni de radio( Dj Andi (Radio 21 & Vibe FM), Dj Marius Onuc ( Pro FM & Dance FM ), Olix ( Kiss FM), Adi Mihaila ( Radio ZU)a Dj Andi (Radio 21 & Vibe FM), Dj Marius Onuc ( Pro FM & Dance FM ), Olix ( Kiss FM), Adi Mihaila ( Radio ZU)) + George Hora. Asteptam si noi sa ascultam pe 13 ianuarie cel mai tare remix, dar pana atunci votul ramane deschis pe pagina de facebook a Kameliei.

Sa ascultam unul dintre remixuri, semnat de Sloupi & Dj Boby

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: