Ruby – Tu, (inima si sufletul) piesa compusa de deMoga Music

0
2913
Ruby tu
Ruby tu

De la distanta” am vazut o Ruby sensibila, dar la fel de pasionala, acum artista lanseaza single-ul  Tu (inima si sufletul)

“Pentru aceasta piesa am lucrat cu echipa deMoga si a fost o experienta foarte tare! Cand eram mica, cele mai mari visuri ale mele erau sa lucrez cu Smiley, Alex Velea si Marius Moga. Toate 3 mi s-au implinit, asa ca sunt foarte, foarte fericita, asa cum sper sa fiti si voi, dupa ce ascultati piesa”, povesteste Ruby.

Single-ul  Tu (inima si sufletul) este prima colaborare a artistei cu casa de productie deMoga Music si este compus de catre Marius Moga, Loredana Cavasdan, Liviu Teodorescu, What’s UP, Ioachim “Achi” Petre, Robert Toma si Ionut “Yogi” Vasilache.

Piesa  Tu (Inima si sufletul)  se bucura deja de succes in concertele pe care Ruby le are in intreaga tara. Sincera si cu aceeasi energie debordanta, Ruby il diferentiaza, in noul single, pe acel “TU” de Bruno Mars, Johnny Depp, Pharrell, Jay Z, Smiley, Alex Velea, What’s UP sau Marius Moga, pentru ca el este “inima si sufletul”.

Ruby tu

Cel mai recent single lansat de Ruby a fost  De la distanta. 

Dupa hitul “Stinge lumina”, ce a beneficiat de o versiune in limba engleza si care a adunat milioane de vizualizari pe Youtube, au urmat “Doua suflete”, “De la distanta”, dar si colaborarile cu CRBL pentru “Toata tara” si cu Pacha Man pentru piesa “Baiat de bani gata”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: