Robert Toma-Tot ce mi-a ramas feat. ADDA & Liviu Teodorescu

Date:

Robert Toma  Tot ce mi-a ramasRobet Toma lanseaza prima piesa din cariera sa muzicala alaturi de Adda  si Liviu Teodorescu. Piesa Tot ce mi-a ramas prezinta iubirea intr-o lumina pozitiva, astfel ca indiferent cat de multe obstacole apar in calea unei relatii, daca exista suficienta pasiune si „foc” cei doi merg impreuna mai departe 😉

Textul  ul este scris de  Robert Toma, Liviu Teodorescu si  Adda, iar muzica a fost compusa de Robert Toma, Liviu Teodorescu, Ada Alexandra Moldovan, Ionut „Yogi” Vasilache, Madalin Rosioru, Mircea Pavîlcu.

Robert Toma este un tanar artist descoperit in 2013 de Marius Moga in tabara de muzica. El a lucrat de atunci in calitate de producator piese pentru  Andra, Ruby, Amna, Corina.

Robert Toma Tot ce mi-a ramas

Despre piesa..

Robert Toma Tot ce mi-a ramas
Robert Toma Tot ce mi-a ramas

Liviu Teodorescu: Piesa este despre cata dragoste poate sa incapa intr-un om, adica in trei oameni. A fost o idee spontana. E scrisa cu un colt de inima piesa asta. Dragostea pentru voi e tot ce mi-a mai ramas.Piesa asta s-a scris singura, are viata, iar noi doar am dat glas inimii. Am lucrat ca nebunii luni intregi la piesa, ca sa o auzim in forma in care este acum. Sper din suflet ca oamenii sa o perceapa asa cum o simtim noi”.

Adda: E prima piesa la care vorbesc despre dragoste la modul pozitiv, e premiera wow wow, nu mai sunt trista, nu mai bat pe nimeni. Vorbim despre sacrificiul pe care il face fiecare. Ma bucur mult ca fac parte din acest proiect si ca lansam o piesa impreuna, dupa ce am lucrat la atatea proiecte. Ne-am implicat cu tot sufletul si ne dorim ca piesa sa aiba ecou si sa ajunga la oameni. Robert Toma este foarte talentat si este un artist complet. Sunt sigura ca o sa aiba un viitor stralucit in muzica, cu multa munca si incredere in el”.

Robert Toma: Piesa a fost scrisa de mine si de Liviu intr-o seara, si dupa aceea a venit ADDA cu un vibe pozitiv si a spus ca e foarte tare piesa. Ma bucur foarte mult ca Marius Moga a avut incredere in mine si asa am ajuns la DeMoga Music, unde mi-am dezvoltat latura artistica, din toate punctele de vedere. Acum imi lansez prima piesa si am emotii, pentru ca e proiectul meu de suflet si e si mai important pentru mine faptul ca prietenii mei buni, ADDA si Liviu, canta alaturi de mine”.

Videoclipul este regizat de catre iRonic (Alin Sterian).

Making Of Robert Toma – Tot ce mi-a răma

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...