Retelele sociale influenteaza relatiile

1
463

Un studiu britanic arată că site-urile de socializare joacă un rol important în poveştile de dragoste sau în aventurile de o noapte. Un sondaj realizat de revistele Shape şi Men’s Fitness indică faptul că reţelele de socializare sunt tot mai implicate în viaţa amoroasă şi sexuală a oamenilor.

Din cele 1 200 de persoane chestionate, 58% dintre bărbaţi cred că Facebook şi alte reţele de acelaşi fel permit cucerirea mai uşoară a unei femei decât metodele tradiţionale de ‘agăţare’. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, această cifră este mult mai mare în rândul femeilor, 80% au încredere în capacitatea de intermediere a reţelelor de socializare.

În plus, sondajul arată că internetul intervine în toate stadiile relaţiei. Înainte de întâlnire, două treimi dintre persoanele chestionate au tastat numele pretendentului pe Google pentru a afla informaţii despre el iar jumatate dintre ele au recunoscut ca li s-au facut avansuri prin mesaje postate pe Facebook. Asadar, la revedere buchete de trandafiri, declaratii de dragoste si bun venit Facebook. La mai mare!

Sursa: Realitatea.net

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: