Remixuri noi: Kamelia – Come Again si Anna Lesko – Get It

Date:

Remixul reprezinta o buna modalitate de a oferii  un refresh unei piese dupa o perioada de difuzare, un fel de facelift din lumea auto  tradus in lumea muzicii :))

Interpretat intr-un mod diferit, remixul nu este doar un moft al artistului, ci este o sansa in plus oferita hitului respectiv de a se mentine in prim plan pentru mult timp si de a cucerii teritoriul ravnit al cluburilor. Tinand cont de faptul ca astazi batalia in muzica se duce in cluburi prin abordari dance cat mai „boom”, artistii apeleaza la „oamenii din interior”, remixari de profesie pentru a le reorchestra piesele compuse de muzicieni cu experienta. La fel se intampla si in cazul urmatoarelor doua piese: Kamelia – Come

Again si Anna Lesko – Get It (LLP Remix)

Anna Lesko – Get It (LLP Remix)

Pentru acest remix, Anna a colaborat cu cel mai bun producator in materie de remixuri – LLP. Piesa a fost produsa de Gabriel Huiban si Laurentiu Duta, echipa responsabila si pentru „Anycika Maya”. Piesa are forta, are „vana” cum spun „oamenii de club” si se preteaza pentru a incinge atmosfera dupa ora 1:00 :))

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=v1nT8wX9yhg[/pro-player]

Kamelia – Come Again-Julyan Dubson & K-LivRemix

Pentru remixul piesei compuse de George Hora, Kamelia a apelat la Julyan Dubson & K-Liv pentru a-i oferii piesei o noua interpretare, dar si mai multe „usi” deschise catre play-list-urile Dj-ilor 🙂 Sa o ascultam …zic 😛

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...