Liceele „George Coșbuc” și „Lauder Reut” dau startul distracției

Date:

       O veche vorbă românească spune că toamna se numără bobocii. Noi nu vom numără boboci, dar cu siguranță vom merge să ne distrăm alături de ei. An nou, începuturi noi și petreceri pe măsură. Așadar sunteți invitați alături de cei mai în vogă artiști și cele mai cunoscute trupe la cea mai tare petrecere.

       Se știe că în Coșbuc stilurile eclectice nu se bat cap în cap, ba chiar se completează, și că spiritul avangardist al coșbucenilor animă orice atmosferă, de la pauzele de câteva minute la petrecerile care se întind până dimineață.

          Dacă v-am stârnit curiozitatea, atunci vă așteptăm pe 04 februarie în club Bamboo pentru o distracție de neuitat. Alături de noi, sosiți special pentru a încinge atmosfera, vor semna condica de prezență Vița de Vie, Șuie Paparude și Ruby. Dacă e bal de boboci, atunci cu siguranță va fi și concurs de Miss & Mister și probe de câștigat. Juriul ales va avea dificila sarcină de a alege câștigătorii balului în cadrul evenimentului.

          Așa că, recapitulare (nu, nu ca alea de la ore, asta o să vă placă): 4 februarie, ora 19.00, stilul nostru nonconformist și ieșit din tipar va fi prezent, ca de fiecare dată, pe scenă  -elegant, grandios, la fel ca Balul Bobocilor. Veniți cu flori, fete, papioane și băieți și lăsați-vă purtați de flow-ul Balului Bobocilor CNBGC&LauderReut!

         Încă nu te-ai decis să participi? Dă join evenimentului pe Facebook http://on.fb.me/20umIP7 și află de unde poți achiziționa un bilet, precum și alte detalii direct de la organizatorii evenimentului.

12593996_899555433446428_6396058084982753534_o

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...