Remix LLP Love You- DJ Sava & Raluka

Date:

Chiar daca in ultimele zile a circulat zvonul conform caruia proiectul DJ Sava& Raluka s-a sfarsit, piesa lor cea mai hot continua sa fie printre preferatele publicului, saptamana aceasta fiind clasata pe locul 2 in top 40 kiss fm, dar si in preferintele Dj-ilor. LLP nu s-a putut abtine, asa cum spune el, si a realizat un remix si la acesta piesa.:D Despre LLP va putem spune ca lucreaza intens in aceasta perioada, dar intr-o pauza de lucru vom fi si noi ingramaditi la usa lui pentru a-i lua un interviu 🙂

 

 

 

Dj Sava a infirmat zvonul conform caruia a existat o cearta intre el si Raluka de la bani, ci doar ca Raluka si-a exprimat dorinta de a-si continua cariera solo, tinand cont de faptul ca intre cei doi  a existat un contract de colaborare ce expira la sfarsitul acestei luni. Cu toate acestea, Sava si Raluka vor continua sa concerteze impreuna pana la vara. Intre timp Raluka isi va lansa o piesa proprie, iar DJ Sava va lucra noiele sale productii alaturi de Cristina, o noua voce. Urmatorul single se numeste „Money maker” si este alaturi de Puya si Cristina.


Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...