Remember: La Familia-Baieti de cartier

0
829

In articolul precedent  v-am prezentat o  piesa Hip Hop ce ii apartine lui Kali un tanar ambitios ce isi propune sa devina un nume in muzica romaneasca.

In cele ce urmeaza vrem sa va amintim de inceputurile Hip Hop-ului din Romania. Baieti de cartier era  o piesa cantata de baietii dinLa Familia, Sisu si Puya acum mai bine de 10 ani, mai exact in anul 1997 si face furori la celebrele radiouri pirat ale vremi( PRO B, Radio Dinamic, Radio Dance, etc). Piesa  „Baieti de cartier”  face parte de pe primul lor albumu( lansat la casa de discuri CATMUSIC).

La Familia in 1997 facea parte din Cartel alaturi de BUG Mafia care au contribuit la succesul baietilor prin colaborarile de pe album dar si prin orchestratiile realizate pentru material. Un episod interesant de atunci este acela ca baietii nu implinisera 18 ani la momentul in care doreau sa -si lanseze primul album, astfel au fost nevoiti sa mai astepte cateva luni pentru a semna contractul cu casa de  discuri.

Astazi baietii sunt tot in industria muzicala, dar rolurile s-au schimbat: BUG Mafia a devenit din nou underground, iar Puya a fost in ultima perioada artistul cel mai difuzat din peisajul Rap-ului romanesc, fiind deschizator de drumuri si pentru alti artisti. Sisu a avut nenumarate probele cu legea, acest fapt afectandu-i inclusiv cariera muzicala.

Dintr-o alta  perspectiva baietii s-au maturizat si au devenit familisti: SISU TUDOR a devenit tatal uni baietel anul trecut, iar PUYA a devenit si el tata de curand; iubita sa a adus pe lume o fetita ce o vor boteza Melisa. Le dorim multa bafta si ii asteptam intr-un interviu exclusiv cat mai curand si pentru „redactie”.:)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: