Recomandare: Petrecere de martisor 2013

Date:

Daca va intrebati unde sa va scoateti iubitele/ iubitele sotii cu ocazia zilei de 1 martie venim pentru voi cu o recomandare:martisor party 2013 Martisor Party in Shakespeare Bar din centrul vechi. Prieteni nostri de la Shakespeare v-au pregatit o multime de surprize, astfel ca o sa aveti si voi o surpriza din parte lor daca le faceti si voi o surpriza :))

Dar ca sa nu zica doamnele si domnisoarele ca faceti ceva din interes le spuneti ca ziua de 1 martie este dedicata femeii pentru ca ea reprezinta de multe ori primavara din sufletele barbatilor 😀 ( sunt un poet nedescoperit ) chiar daca vor sau nu sa recunoasca.  Daca nu ati cumparat martisor de 1 martie puteti sa stati linistiti, toate fetele vor primi martisoare din partea casei, astfel ca puteti spune ca acel martisor e din partea voastra .

Intram in primavara direct in weekend, pe 1 martie, cu un party care o sa ramana in memorie! De la ora 22, pe 1 martie 2013, Shakespeare Bar va invita sa primim impreuna cu bratele deschise primavara anului 2013.  Avem muzica de toate stilurile, shot-uri speciale si martisoare pentru toate fetele din partea casei 🙂 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...