Festivalul Laleaua de Aur- cauta nume noi

Date:

Festivalul Laleaua de AurIn aglomerarea de concursuri de talente televizate festivalurile de muzica isi cauta locul si isi propun sa continue traditia muzicii  roamanesti.

Festivalul Laleaua de Aur- la Mioveni

In perioada 14 – 16 octombrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia” din Mioveni va avea loc acest festival ce are o traditie importanta, astfel ca in 2015 vom asista la cea de-a noua editie. Festivalul a fost reluat cu mari eforturi intr-o perioada in care este tot mai greu sa organisezi un eveniment cultural. Laleaua de aur se adreseaza tinerilor si copilor pasionati de domeniul muzicii, populare, ușoare și folk, adresându-se copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Acest  gen de festivaluri sunt o modalitate de testare pentru copiii ce aspira la o cariera in lumea muzicala.

Festivalul este împărțit în două secțiuni:

  1. Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și
  2. Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. În încheierea celei de-a doua zi de concurs, NICO va susține un recital.

Gala Laureaților are loc vineri, 16 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, prilej pentru un recital susţinut de trupa ALB NEGRU.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...