Festivalul Laleaua de Aur- cauta nume noi

0
1508
Festivalul Laleaua de Aur

Festivalul Laleaua de AurIn aglomerarea de concursuri de talente televizate festivalurile de muzica isi cauta locul si isi propun sa continue traditia muzicii  roamanesti.

Festivalul Laleaua de Aur- la Mioveni

In perioada 14 – 16 octombrie, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia” din Mioveni va avea loc acest festival ce are o traditie importanta, astfel ca in 2015 vom asista la cea de-a noua editie. Festivalul a fost reluat cu mari eforturi intr-o perioada in care este tot mai greu sa organisezi un eveniment cultural. Laleaua de aur se adreseaza tinerilor si copilor pasionati de domeniul muzicii, populare, ușoare și folk, adresându-se copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 25 de ani. Acest  gen de festivaluri sunt o modalitate de testare pentru copiii ce aspira la o cariera in lumea muzicala.

Festivalul este împărțit în două secțiuni:

  1. Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și
  2. Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. În încheierea celei de-a doua zi de concurs, NICO va susține un recital.

Gala Laureaților are loc vineri, 16 octombrie, începând cu ora 16.00, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, prilej pentru un recital susţinut de trupa ALB NEGRU.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: