Recenzie|Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

0
774

Am vazut zilele trecute la Cinema Patria cel mai nou film din seria Madagascar 3: Europe’s Most Wanted sau in traducere „Fugariti prin Europa”. Am fost intr-o sala plina de copii, fapt ce m-a facut si pe mine sa fiu  „un” pic de varsta lor si sa rad si mai tare la glumele personajelor din celebra serie.

In seria 3 din Madagascar ii putem vedea pe Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămiţa Gloria şi girafa Melman cum fac eforturi „supranaturale” pentru a ajunge acasa…din  jungla africana unde au poposit in seria a doua. Numai ca li se face dor de New York si de gradina lor zoo,  iar lui „Alex” (leul) i se face dor de piatra lui :))  Numai ca in loc sa ajunga „acasa” ..poposesc alaturi de un circ ambulant si astfel sunt provocati sa fie „circari” si sa colinde prin intreaga Europa.

Intr-un final ajung acasa…dar isi dau seama ca tot mai bine este alaturi de noii lor prieteni de la circ. Dar cred ca v-am spus cam multe despre film si va las sa urmariti trailerul si sa va invit sa mergeti la cinema sa-l vedeti…eventual la Patria.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=PlkWVkpP59U[/pro-player]

Personal mi se pare ok Cinema Patria si nu inteleg de ce institutiile abilitate nu investesc in modernizarea lui atat timp cat cinematografele private scot bani din aceasta activitate. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca Cinema Patria este unul dintre cinematografele de traditie pentru Bucuresti si o parte importanta a istoriei cinematografiei din tara noastra.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: