Randi-Visator (videoclip)

0
2559
randi visator videoclip
randi visator videoclip

 

randi visator videoclip
randi visator videoclip

Randi lanseaza o noua piesa, Visator, compusa atat muzica cat si text de el. Versurile piesei ne vorbesc despre autenticitate, despre curajul de a fi cine esti cu adevarat. Intr-o societate in care tot mai multi oameni se ascund in spatele mastilor, Randi ne indeamna sa fim visatori, sa fim pozitivi si sa credem in visurile noastre. Orchestratia piesei, mix-ul si masterul sunt semnate de Vlad Lucan.

De cele mai multe ori in piesele dance-pop intalnim -aproape- in exclusivitate mesaje de dragoste, de multe ori goale de sens. Randi a abordat in piesele lansate in cariera solo mesaje diferite fata de proiectul Morandi. Artistul s-a concentrat catre portretizarea unor realitati sociale inalnite in societatea romaneasca, dar greu de pus in versuri autentice, asa cum s-a intamplat in piesa „Prietena ta„. In noua piesa, Visator, Randi ne indeamna intr-un mod cat se poate de sincer sa vis „visatori” si sa invatam sa zburam catre dorintele noastre.

Randi Visator

Pentru lansarea acestei piese Randi a facut si o sedinta foto realizata de Slava Sirbu, iar de
artwork s-a ocupat David Gal.

Randi a declarat despre noul sau single: Piesa Visator este una la care tin foarte mult si prin care vreau sa transmit un mesaj important: sa indemn oamenii sa viseze la o lume mai buna, sa nu le fie teama sa-si urmeze pasiunile. ( sursa: fb Randi ) 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: