Rachel Reed lanseaza single-ul “Nu incerca”

0
4160

10172780_795037167229355_1467198265833985734_nRachel Reed este o cantareata care s-a remarcat pe posturile radio straine din Liban, Portugalia, Turcia, Cipru cu single-urile “My fairytale” si “Different sound”, iar acum lanseaza piesa “Nu incerca” cu versuri in limba romana. Aceasta piesa este compusa de catre Ioan Mircea Prusan si Silvia Ioana Teodorescu care aduce o schimbare a stilului muzical al artistei, trecand de la beaturi house la o piesa R&B, cu influente ale muzicii irlandeze.

“Piesa am scris-o alaturi de Mircea Prusan si Sarah la studioul Havanna Music. Treceam printr-o perioada, sa zicem, dificila. Mesajul piesei este legat mai mult de respectul de sine, de faptul ca atunci cand o relatie sau o legatura cu cineva se epuizeaza nu ar trebui sa trecem prin infern pentru a o pastra. Oricand de trist ar parea pe moment, cand constientizezi ca nu exista solutionare trebuie sa faci alegerea potrivita pentru tine”, declara Rachel Reed.

Artista a cantat la cel mai important eveniment muzical din Liban in cadrul turneului NRJ Music Tour 2013. Rachel Reed nu numai ca a cantat alaturi de Loreen, Macklemore & Ryan Lewis Carlprit, mai mult artista a colaborat cu dj-ul si producatorul portughez Nicky Mei pentru single-ul “Destiny” piesa care s-a auzit pe posturile radio din Portugalia.

Noul meu single este aici pentru voi ! Dupa atatea asteptari este aici si este fierbinteeee.Sper sa va incalzeasca pe toti , sa nu mai tinem cont de grade! A spus Rachel Reed pe pagina ei de facebook ( https://www.facebook.com/rachelreedofficial ).

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: