Primul solist al trupei Directia 5 va urca din nou scena pe 14 februarie

0
670

Trupa Directia 5 va sustine in data de 14 februarie, incepand cu orele 19.30, la Sala Palatului clasicul concert de ziua indragostitilor. Astfel ca iubareti vor trebui musai sa-si invite perechea pentru a petrece o seara romantica 😀

Constat ca trupele/solisti cu initativa si inspiratie si-a „confiscat” o zi de sarbatoare cu mare insemnatate in care concerteza an de an. Asa au facut si cei de la Directua 5, Stefan Banica, Stefan Hrusca si altii. Nu e rau deloc 🙂 Tinand cont de faptul ca  aceste trupe chiar isi fac treaba, iar show-urile sunt din ce in ce mai bune.

In acest an Directia 5 a pregatit inca o surpriza fanilor (in afara de surpriza  legata de prezenta a 50 de cupluri pe scena) primul solist al trupei, Dragos Badoi, va urca din nou pe scena alaturi de baieti, dupa 20 de ani 🙂

Evenimentul va coincide cu lansarea cei mai nou disc al trupei, albumul Clasic de lux, ce va contine cele mai recente melodii Directia 5. Primul single extras de pe album, Iti multumesc, este considerat de membrii trupei cantecul cu cele mai romantice versuri din istoria trupei.

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si Mihai Eminescu, online pe : myticket.ro, eventim.ro, bilete.ro, blt.ro si ticketpoint.ro .

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: