Castigatori la Romanian Top Hits 2011

1
911

Din cate stim, incepand de ieri sunt in desfasurare premiile muzicale de la Bacau Romanian Top Hits. Au fost nominalizati cei mai buni artisti ai anului 2010, iar cele mai bune piese au asteptat cuminiti rezultatele finale.

Din pacate Edward Maya, invitatul principal al serii de astazi nu a mai putut ajunge din motive medicale, acesta si-a anulat si urmatoarele concerte pe care trebuia sa le sustina.

Avem pentru voi cateva nume aflate pe lista castigatorilor:

Castigatori:

New Entry Top Hit

Alessia – Boro Na Sou Po

A concurat cu alti doi artisti Red Clover: Sonny Flame – “Jump up” feat. DJ Dark, Jimmy Dub – Monday, si cu Elli White – “Nu te mai caut” si Stereosonic – “We rollin”.

Alessia a interpretat si noua piesa, “Loca, Loca”, compusa de Dony & The Kid, publicul fiind incantat de ceea ce auzea si cantand impreuna cu ea pe tot parcursul recitalului. Recital ce a fost incheiat de hit-ul actual al artistei, “Find me (ale, ale)”.

Pe parcursul show-ului  Alessia a purtat trei tinute create de stilista Andra Turcanu, cu ocazia acestui eveniment.

“Am ales sa colaborez cu Andra pentru ca tinutele realizate de ea sunt exact pe stilul meu si se potrivesc foarte bine cu povestea pe care am vrut sa o pun in scena. Pentru fiecare piesa am gandit un anumit concept, iar tinutele Andrei s-au potrivit perfect cu ce am vrut eu sa transmit”.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=IahMj-pXZqE[/pro-player]

GIRLS TOP HIT

Anda Adam

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=TNPb7CMZHfw[/pro-player]

Best Clubbing Show

Sonny Flame – Best Clubbing Show

Alaturi de cei sapte dansatori care au pregatit o coregrafie speciala pentru acest eveniment, artistul a reusit sa-i faca pe cei prezenti sa se distreze pe piese cunoscute precum: “Indianotech”, “Jump Up”, dar si cel mai recent single “Get your clothes off”

‘Va multumesc si in 2012 stati cu ochii pe mine, pentru ca va fi anul meu”, le-a spus artistul, celor prezenti la festivitate, la ridicarea trofeului, a declarat artistul.

Best Female

Ellie White

„Romanian Best Hit”

Fly Project-„GoodBye”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-7InFaYI5YM[/pro-player]

Best New Artist

Jimmy Dub

“Premiul asta este al vostru! Multumesc casei de discuri Red Clover, managerului meu Eugen Ghenea, Bogdan Nita, Artist Media Event si bineinteles voua”, le-a spus Jimmy celor prezenti in Piata Tricolorului din Bacau.

Cu o atitudine fresh, piese cool, o voce calda si coregrafii hot, Jimmy Dub este cel mai apreciat tanar artist, iar acest lucru s-a vazut si sambata seara la Romanian Top Hits. Show-ul pregatit de Jimmy pentru acest eveniment.

BOYS TOP HIT – 2011
STEFAN BANICA – SUPER LOVE

FEATURING TOP HIT – 2011
SISTEM FEAT DEEPCENTRAL – IN URMA TA

POP ROCK TOP HIT – 2011
ANTRACT – PENTRU TINE

D.J. TOP HIT – 2011
MORRIS – BECAUSE OF YOU

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: