Prima editie a October Bike Polo Fest

Date:

BikePolo BucurestiBike Polo este un sport nou in Romania, atat de nou incat sunt doar cateva echipe in toata tara. Prima competitie de acest gen a avut loc la Ploiesti la sfarsitul acestei veri si ulterior pasionatii de Bike Polo au facut o demonstratie in cadrul Bike Fest 2013. Practicantii de Bike Polo din Capitala s-au organizat intr-un club ce se numeste Bucharest Bike Polo si isi propun printre altele sa atraga cat mai multi practicanti si sa contribuie la dezvoltarea acestei noi discipline si in tara noastra.

Majoritatea dintre ei au jucat prima data Bike Polo in aceasta vara si au invatat singuri secretele acestui sport. Dupa Bike Fest s-au gandit sa organizeze prime competitie in Capitala si au ales comuna Dobroesti.

Clasament

Echipe:                            Membri:

1. THE POLO NICKS : BOGDAN( TURIFIC), GABI, RADU
2. GIGANTII : KEV, BOGDAN(NICULAE) , RAZVAN
3. CUTREMURATORII : TRANDA, MIHAI, ANDREI BOBOC
4. INGLORIOUS BASTARDS : MATINCA, MOTO, CRISTI MIC
5. SANDY BALLS : COS, ALEX , ARIEL
Clasament:
1. THE POLO NICKS
2. SANDY BALLS
3. GIGANTII
4. CUTREMURATORII
5.INGLORIOUS BASTARDS

De ce a fost organizat October Bike Polo Fest in Dobroesti ?

Raspunsul este simplu: Primaria din localitate le-a pus la dispozitie unul dintre terenurile de sport ( cel situat la capatul bulevardului V. Dumitrescu ) si a fost partener in cadrul acestui eveniment. Doi dintre membri clubului Bucharest Bike Polo sunt din Dobroesti ( Radu Constantin si Radu Mihai ) si sunt doi dintre cei mai buni jucatori de Bike Polo.

“Am auzit prima data de Bike Polo in urma cu cativa ani, mi-a placut sportul dar am ramas pentru mult  timp doar la stadiul de spectator. In vara acestui an i-am intalnit pe colegii de la Bucharest Bike Polo si am inceput sa jucam. Nu mi-a fost foarte greu sa invat pentru ca sunt pasionat de biciclete inca de mic. La alte evenimente astept sa vina mult mai multi tineri si copii din Dobroesti pentru a juca Bike Polo…e fun “a declarat Radu Constantin.


[nggallery id=35]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...