Premiera zilei| Smiley- Dream girl(clip)

0
654

Asa cum anuntam in urma cu doua saptamani: Smiley a filmat un nou clip pentru piesa Dream girl, al carei teaser l-am prezentat aici. Ei bine, asteptarea a luat sfarsit: clipul a fost aruncat in aer de cei de la CATMUSIC, iar noi cei de la Redactie  l-am prins pentru a-l arunca spre voi 😛

Atat clipul cat si piesa reprezinta o dovada de curaj si personalitate artistica pentru Smiley. In timp ce mai toate trupele sa inghesuie sa  “rupa” popcornul cu influente balcanice, Smiley a lansat un single “la sentiment” ce face diferenta intre acesta si piesele de club, prin mesaj si beat.

Despre clip ce pot sa va spun: artistic, profund, mesaj, in rolul “fata visurilor” este modelul Tatiana Marinescu,regia Barna Nemethi si Vlad Fenesan.

“Nu am vrut sa fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiti este data de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi facut decat sa limiteze relationarea mea cu personajul. Pe de alta parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu placere! :)” , spune Smiley.Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: