George Hora a lansat videoclipul baladei Nu te uita

Date:

george horaArtistul de la Studio 66 este implicat in multiple proiecte, dar nu renunta la productia si lansarea pieselor in nume propriu. George Hora a lansat astazi videoclipul unui balade extrem de frumoase ce se numeste  Nu te uita. Piesa este sensibila si vorbeste despre trairile unui om sincer si ..indragostit. Un om care nu poate sa minta si sufera pentru dragostea lui. Imi este greu sa cred ca poti sa compui astfel de versuri daca nu le traiesti personal.

Regia videoclipului „Nu te uita” este semnata de G. Hora

Versurile si muzica piesei sunt compuse de George Hora, iar acesta si-a adus contributia si la realziarea clipului, semnand astfel regia si editarea video a clipului.  Alaturi de George la acest clip a lucrat si Ionut Trandafir (Trandafilm), colaborator frecvent al Studio 66.

In 2013 George Hora a avut un record de lansari, si a bifat colaborari cu Nane, Kamelia si Dj Asher & Screen, iar Nu te uita este al treilea videoclip dupa Noi 2 (Nane) si Privesc inainte.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...