Jessica D – Da-mi cu high (single nou)

Date:

Jessica D face parte din echipa Roton Music si a mai colaborat cu artisti precum:  Glance, DDY Nunez si Marques. Acum vine cu un single nou Da-mi cu high, piesa produsa in studioul Stereo Milk de catre Mihai “Miki” Postolache si Stefan Marin si masterizata de John Puzzle.

 

Prima data cand am ascultat piesa „Da-mi cu High” la Stereo Milk recunosc ca poate am avut aceeasi reactie ca si voi, cei care ati dat play acum. Este o piesa indrazneata! Dar este altceva fata de ce ascultam pe piata romaneasca muzicala de acum! Acesta este un mesaj in care, cu siguranta toti ne regasim dar nimeni nu are curajul sa-l transmita asa! In toti exista pasiune iar Da-mi cu High reda cel mai bine starile prin care treci in momentul cand simti dorinta pentru ceva sau cineva. Atunci nu ramane decat sa ai curajul sa spui, sa faci ceea ce simti lasand la o parte „hainele” si sa fii TU pentru persoana pe care o vrei si o iubesti, asa cum nu te-a vazut nimeni, a spus Jessica D.

Da-mi cu high vidoclip

In vara acestui an, Jessica D a colaborat cu MC-ul de origine portugheza DDY Nunes in videoclipul Papi chulo, filmat in Grecia.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...