Jessica D – Da-mi cu high (single nou)

Date:

Jessica D face parte din echipa Roton Music si a mai colaborat cu artisti precum:  Glance, DDY Nunez si Marques. Acum vine cu un single nou Da-mi cu high, piesa produsa in studioul Stereo Milk de catre Mihai “Miki” Postolache si Stefan Marin si masterizata de John Puzzle.

 

Prima data cand am ascultat piesa „Da-mi cu High” la Stereo Milk recunosc ca poate am avut aceeasi reactie ca si voi, cei care ati dat play acum. Este o piesa indrazneata! Dar este altceva fata de ce ascultam pe piata romaneasca muzicala de acum! Acesta este un mesaj in care, cu siguranta toti ne regasim dar nimeni nu are curajul sa-l transmita asa! In toti exista pasiune iar Da-mi cu High reda cel mai bine starile prin care treci in momentul cand simti dorinta pentru ceva sau cineva. Atunci nu ramane decat sa ai curajul sa spui, sa faci ceea ce simti lasand la o parte „hainele” si sa fii TU pentru persoana pe care o vrei si o iubesti, asa cum nu te-a vazut nimeni, a spus Jessica D.

Da-mi cu high vidoclip

In vara acestui an, Jessica D a colaborat cu MC-ul de origine portugheza DDY Nunes in videoclipul Papi chulo, filmat in Grecia.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...