POVESTEA UNOR „LACRIMI DE CONIAC”-VUNK

Date:

Trupa Vunk a revenit în forţă pe piaţa muzicală din România, a lansat un nou album, „Ca pe vremuri”, iar acum pregăteşte şi un nou videoclip, ce urmează să fie lansat pe 14 februarie. Va fi cel de-al douăzecilea videoclip al trupei, iar băieţii spun că experimentează ceva nou… Despre ce e vorba nu ştim încă, pentru că ei sunt foarte discreţi.

Faptul că sunt pe val, o dovedeşte succesul de până acum. Trupa Vunk are patru nominalizări la Premiile Muzicale România Actualităţi, care vor fi decernate pe 13 martie, pentru Cel mai bun album, Cel mai bun cântec (Vreau o ţară ca afară) şi Cel mai bun mesaj (Vreau o ţară ca afară).

Solistul, Cornel Ilie, a făcut o mică incursiune în timp şi ne-a amintit, pe pagina sa de Facebook, despre cum s-au lansat hiturile trupei de-a lungul timpului. De asemenea el ne povesteşte şi despre semnificaţia noului single şi videoclip „Lacrimi de coniac”.

„A început februarie…

În 2000, pe vremea asta, pregăteam şi lansam “Lângă inima mea vine inima ta”. În 2003, începeam anul cu “1000”, iar în 2005, “Baladă pentru o minune” se nastea ca cea mai sinceră şi simplă declaraţie de dragoste. Acum, în 2011, ne pregătim pentru un cîntec care le adună, ca emoţii, pe toate cele trei la un loc.

Iar cantecul este pentru… cei care sunt, deja, îndrăgostiţi şi abia asteaptă Valentine’s Day şi Dragobetele să îşi facă declaraţii unice şi cadouri roşii. Pentru cei cărora li se va întampla o coincidenţă şi, exact în seara de 14 sau de 24 februarie, vor întâlni pe cineva la o petrecere, într-un club sau la un semafor şi vor spune că “este un semn” şi vor rămâne împreună. Până când un alt semn îi va despărţi sau îi va apropia definitiv. Pentru cei care se iubesc, dar, nedrept, nu se mai pot atinge. Cei care şi-au împărţit teritoriile: unul ia pământul, celălalt stelele.

Oricine eşti, pe oricine iubeşti sau vrei să uiţi, oricine te face să aplauzi şi oricine te face să-ţi dai palme, ştii că  cel mai greu nu va fi să nu mai suferi dupa cineva şi să-ţi vindeci dorul. Toate acele cuvinte pe care nu ştii să le aduni atunci, le-am scris noi în locul tău, să i le spui „cuiva” şi poate n-o să mai curgă din priviri lacrimi de coniac, ci sampanie din zambetele voastre… Povestea unor “Lacrimi de coniac”, cântată de noi, o s-o aflaţi pe 14 februarie…”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=BY0XQUBATzc[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...