Ploua cu Open-Beta

0
803

Stimati gameri, zilele ce vor urma va vor aduce (sper eu) atat satisfactie gameristica cat si nerdgasm. Zic nerdgasm fiindca mult prea cunoscuta colaborare intre ZeniMax Online Studios si Bethesda Softworks va ofera oportunitatea de a va incerca norocul in a proba stadiul Beta a mult asteptatului MMORPG The Elder Scrolls Online incepand cu completarea unui formular ce il veti gasi dand click AICI. Pe langa acesta mirifica oportunitate, cei de la ZeniMax ne incanta si cu un cinematic parca scos din studiourile Blizzard pentru a ne crea un mai mare interes.

In aceeasi masura, cei de la Crytek va asteapta la un Multiplayer Open-Beta al jocului Crysis 3 incepand cu data de 29 Ianuarie si va dura pana pe 12 Februarie. Open-Beta-ul va include doua moduri de Multiplayer din cele opt aflate in varianta finala si se numesc Crash Site si Hunter.

In modul Crash Site jucatorii for fi nevoiti sa captureze diverse zone pe harta pentru a primi puncte insa for primi puncte considerabile si din killuri/fraguri iar in modul Hunter doi jucatori vor fi alesi aleatoriu pentru o lupta stil stealth avand la indemana arcul ce reprezinta simbolul jocului Crysis 3 ce vor trebui sa vaneze alti 14 jucatori contra cronometru. In momentul in care unul din cei 14 jucatori este omorat acesta va fi spawnat automat in echipa hunterilor si tot asa.

Crysis 3 va aparea pe PC, Xbox 360 si PS3 si isi va face intrarea in magazinele din Europa pe data de 21 Februarie.

Mult noroc si spor la joaca !

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: