PIESA NOUA – MARIA RADU – ZBOR

0
749

Maria Radu este, actualmente una din cele mai bune voci din Romania. A sustinut primul concert la 14 ani impreuna cu formatia Solaris. A participat la numeroase festivaluri unde a castigat premii importante. In 1993, incepe colaborarea (ca backing vocal) cu formatia Directia 5.

In 1995, colaboreaza cu formatia Timpuri Noi – canta in deschiderea concertului “Rockmania” cu Joe Cocker, Rod Stewart si Eros Ramazzoti si participa la “Cerbul de aur”.

In 1996, incepe colaborarea cu Romeo Vanica jr. si infiinteaza formatia Van Noizz alaturi de care lanseaza doua albume si  piesa  “Nu renunta” care a fost prima piesa romaneasca ajunsa pe locul I  in top 50 Radio Contact.

In 2000, colaboreaza cu Vank. Piesa “Langa inima mea, vine inima ta” devine hit si imnul indragostitilor (Valentine’s day).

In 2004, ocupa locul II la Selectia Nationala pentru Eurovision cu melodia “All this time” (compozitie proprie), iar in 2006, apare primul album solo intitulat “M-am indragostit un pic”.

Noua sa piesa se numeste “Zbor” este compusa de George Popa si se va bucura si de un videoclip curand.

Februarie este luna iubirii, iar piesa „Zbor” este cadoul meu pentru cei ce iubesc. Prin intermediul piesei invit toti ascultatorii sa se piarda impreuna cu mine intr-o lume a dragostei!” a declarat Maria Radu.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul artistei: http://mariaradu.ro

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=a_umvYyEsTc&feature=player_embedded[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: