Piesa noua Akcent – Nu Ma Tem De Ea

Date:

akcent

Trupa Akcent a trecut prin transformari de substanta in ultima vreme; Mihai si Sorin au parasit trupa…sau au fost exclusi din proiect de liderul trupei Adrian Sana. S-a speculat ca au fost probleme legate de bani, insa Adrian a spus ca nici pe departe nu poate fi vorba despre acest lucru, ci despre faptul ca s-a simtit tradat de cei doi.

Despre ce fel de tradare este vorba ? 

Adrian Sana a declarat intr-un material video ca s-a simtit tradat de fratii lui ( nr Mihai si Sorin) in ciuda faptului ca el l-a implicat pe Mihai in toate proiectele in afara Akcent. In schimb cei doi membri au hotarat sa se asocieze cu Catalin Maruta si sa construiasca casa de discuri Mango Records, probabil fara sa-l intrebe pe Adrian daca isi doreste sa participe la acest proiect. Prima piesa lansata de label a fost  RedBlonde – BLL.

„Akcent merge mai departe pentru ca toata lumea isi doreste asta – fanii, prietenii, casa de discuri, presa si mai ales eu. Nu este un proiect facut din dragoste pentru bani, este facut din dragoste pentru muzica, pentru scena, pentru public. Akcent renaste intr-o noua formula, ca o pasare Phoenix. Am hotarat impreuna cu casa de discuri Roton sa ducem acest proiect la urmatorul nivel in ceea ce priveste showul si experienta pe care fanii o vor trai la concerte de-acum inainte si abia astept sa vedeti despre ce este vorba, a declarat Adrian Sana .

Recent Adrian a lansat o piesa noua sub titulatura Akcent, o piesa care vorbeste despre aceste sentimente de tradare…oare este un mesaj chiar pentru fostii colegi ?

„Am simtit ca e momentul sa cant si despre momente grele, despre cum inveti sa fii un luptator si sa te ridici din ele. Prietenii te tradeaza, iubirile se termina, ramai fara bani sau fara job, sunt multe urcusuri si coborasuri in viata si simt ca trebuie sa raspandesc mesajul asta: „Nu ma tem de ea”!”, a declarat liderul proiectului.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...