Party AnimaClub Events in Club Crystal (Rm. Valcea)

Date:

Incepand de astazi ne vom insusi un nou obicei pe Redactia4fun: vom prezenta party-urile ce au loc in tara si sunt „animate” de prietenii nostri de la AnimaClub Events. Gasca de la aceasta „organizatie tovaraseasca” se ocupa cu organizarea celor mai hot petreceri  in cluburile din Bucuresti si din tara. La mijloc de saptamana, mai exact miercuri 30 noiembrie Adi de la AnimaClub ne-a adresat invitatia de a fi prezenti in Club Crystal din (Rm. Valcea 😀 Frumos gest am spune, daca n-am fi oameni seriosi si n-am avea servici :))

Daca nu mergem noi asta nu inseamna ca nu trebuie sa mergeti voi, asta daca locuiti in zona. La butoane se va afla Nick Deejay iar la microfon MC Lola. Mai trebuie sa stiti ca prietenul nostru de la Anima Club va veni insotit de cele mai frumoase animatoare, astfel ca recomandarea noastra este sa nu ratati party-ul. Se anunta mare galagie :))

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...