OPRAH WINFREY ARE O SORĂ VITREGĂ!

0
719

Viaţa este plină de surprize chiar şi pentru cele mai mari vedete ale lumii. Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a declarat că are o soră vitregă, despre existenţa căreia a aflat abia anul trecut. Patricia a fost invitată chiar la ea în emisiune, unde Oprah a spus pentru lumea întreagă despre faptul că mama ei a nascut-o pe sora ei în secret, dând-o spre adopţie. La acea vreme ea avea doar 9 ani şi locuia cu tatăl său.

Imaginaţi-vă şocul prin care am trecut când am aflat, acum câteva luni, la sfârşitul lui octombrie, că am o soră care locuieşte la doar 90 de minute distanţă de mine“, a spus Winfrey.

La rândul său, Patricia a spus că, de la vârsta de 7 ani, ea a trăit doar în orfelinate. Deşi ştia că Oprah este sora ei încă din 2007, a ţinut secret acest lucru pentru a evita un scandal în mass-media.

În altă ordine de iedei, Oprah Winfrey a anunţat că va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, “The Oprah Winfrey Show”, în mai 2011, după 25 de ani de difuzare. Ea intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, potrivit Mediafax.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: