OPRAH WINFREY ARE O SORĂ VITREGĂ!

Date:

Viaţa este plină de surprize chiar şi pentru cele mai mari vedete ale lumii. Celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a declarat că are o soră vitregă, despre existenţa căreia a aflat abia anul trecut. Patricia a fost invitată chiar la ea în emisiune, unde Oprah a spus pentru lumea întreagă despre faptul că mama ei a nascut-o pe sora ei în secret, dând-o spre adopţie. La acea vreme ea avea doar 9 ani şi locuia cu tatăl său.

Imaginaţi-vă şocul prin care am trecut când am aflat, acum câteva luni, la sfârşitul lui octombrie, că am o soră care locuieşte la doar 90 de minute distanţă de mine„, a spus Winfrey.

La rândul său, Patricia a spus că, de la vârsta de 7 ani, ea a trăit doar în orfelinate. Deşi ştia că Oprah este sora ei încă din 2007, a ţinut secret acest lucru pentru a evita un scandal în mass-media.

În altă ordine de iedei, Oprah Winfrey a anunţat că va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, „The Oprah Winfrey Show”, în mai 2011, după 25 de ani de difuzare. Ea intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, potrivit Mediafax.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...